In functie de tipul de produs comandat, produsele cumparate din magazinul online LUXXO Design Store pot fi livrate:

– prin flota proprie

– prin curier

Livrarile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare disponibila pentru fiecare produs in parte. Din motive logistice, comenzile ce contin produse voluminoase, se livreaza fie prin flota proprie, fie prin curier. Produsele reduse ca dimensiuni si volum sunt livrate prin curier.

Costurile de livrare sunt calculate automat in cosul de cumparaturi, dupa introducerea adresei de livrare.

Livrarea produselor de la sediul LUXXO Design Store se va face in termen de maxim 7 zile de la data confirmarii comenzii, pentru produsele cu mentiunea “Livrare din stoc”. Pentru produsele cu mentiunea “Produs disponibil la comanda” livrarea se face in termenul discutat telefonic cu reprezentantul www.luxxo.ro. Acest termen poate varia de la furnizor la furnizor.

Termenele de livrare pot suferi modificari neprevazute pe perioada starii de urgenta sau a starii de alerta instituite ca urmare a pandemiei COVID-19.

Optiuni si costuri pentru serviciile de livrare si montaj

Pentru produsele cu livrare prin flota proprie, tariful de livrare pana la usa casei sau apartamentului va fi comunicat clientului telefonic, prin e-mail sau SMS, iar comanda va fi livrata dupa ce clientul va consimti.

Pentru produsele cu livrare prin curier, tariful de livrare pana la usa casei sau apartamentului este de 25 lei (inclusiv TVA), pentru comenzile care însumează maxim 1000 lei. Pentru comenzile care depasesc suma de 1000 lei, transportul va fi gratuit.