Cardul de Debit

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirectionat catre procesatorul de plati online cu care lucram, Banca Transilvania, pentru ca plata sa se realizeze in conditii de deplina securitate. Este necesar sa completati toate datele pe care Banca Transilvania le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Dupa acest moment, suma de bani este blocata in contul tau si poti verifica acest lucru. Poti folosi cardurile de tip Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro.

Banca Transilvania pune la dispozitia ta un sistem de tranzactionare prin procesare 3D Secure. Acest sistem te asigura ca pe parcursul tranzactiei nicio informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, datele tale fiind procesate direct de Visa, Master Card, Maestro.

Ordin de plata (OP) / Transfer Bancar

Detaliile privind plata le vei primi in email-ul de confirmare al comenzii. Iti recomandam ca dupa finalizarea transferului bancar sa trimiti dovada platii catre contact@luxxo.ro. Transferul bancar se poate realiza prin orice modalitate pusa la dispozitie de unitatile bancare unde este deschis contul platitor: ordin de plata pe hartie prezentat la ghiseu, Internet banking, Mobile banking etc.

Achitare in numerar la curier

Plata se va face prin achitate in numerar la curier la momentul livrarii produselor comandate.

Datele pentru efectarea platii:

Beneficiar: SC ODINED INVEST SRL     
Cont bancar (IBAN): RO93BTRLRONCRT0643194701 
Banca: Banca Transilvania